Ravit TV:ssä

Kavioliiga_kanavalla_26_TV-kuva_raveihin_fi.png
 
 

Kavioliiga-ravit lauantaisin TV-kanavalla 26

Uusi raviurheilun pääsarja, Kavioliiga sekä lauantain Toto75-kohdelähdöt nähdään Digitan antenniverkossa vapaasti vastaanotettavalla kanavalla numero 26 vuoden 2019 loppuun asti.

Ohjeet kanavahaun tekemiseksi löytyvät Digitan internet-sivuilta www.digita.fi/kanavahaku tai laitteen käyttöoppaasta. Digita Info palvelee maanantaista perjantaihin kello 8–20 numerossa 020 411 7676 tai info@digita.fi. Useimmat vastaanottimet etsivät uudet kanavat automaattisesti, mutta jotkin saattavat vaatia kanavien virittämisen uudelleen tai tehdasasetusten palauttamisen.

Antenniverkon ulkopuolelle jääviä katsojia palvelee Veikkauksen TotoTV, joka on käytössä maksutta kaikilla Veikkauksen etuasiakkailla (lisätietoja alempana).

Kavioliiga-ravit kanavapaikalla 26 tarjoavat Maaseudun Tulevaisuus ja Hevosurheilu-lehti.

Seuraavana kanavalla 26

  • LA 12.10. EM-ravit, Kavioliiga-osakilpailut ja Toto75-lähdöt Vermosta alkaen klo 17.00

  • LA 19.10. Kavioliiga-osakilpailu ja Toto75-lähdöt Seinäjoelta

  • LA 26.10. Kavioliiga-osakilpailu ja Toto75-lähdöt Lahden Jokimaalta

  • LA 2.11. St Leger ja Toto75-finaalit Porista


Kavionjälkiä tuo ravit Ylen ohjelmistoon

Ylellä näytetään vuoden 2019 aikana neljä kertaa Kavionjälkiä-ohjelmaa. Ensimmäiset ohjelmat nähtiin toukokuussa Finlandia-ajosta ja heinäkuussa St Michel -raveista. Seuraavan kerran ohjelma esitetään Vermon EM-raveista lauantaina 12. lokakuuta. Kavionjälkiä-ohjelma näyttää päivän huippulähdöt ja vie katsojat kulissien taakse tutustumaan hevosiin ja ihmisiin hevosten ympärillä.

Kavionjälkiä esitetään

  • LA 12.10. EM-ravit Vermosta klo 19–20 YLE TV2:lla (katsottavissa jälkikäteen myös YLE Areenasta)

  • LA 16.11. Kavioliiga Grand Prix, Seinäjoki ja Vermo


Veikkauksen TotoTV palvelee ravikatsojia vuoden jokaisena päivänä

Veikkauksen TotoTV on käytössä maksutta kaikilla Veikkauksen etuasiakkailla. TotoTV:stä esitetään suorana kaikki Veikkauksen pelikohteina olevat hevosurheilutapahtumat. Raviurheilua ja muuta hevosurheilua sekä Suomesta että ulkomailta esitetään TotoTV:ssä päivittäin yhteensä noin 12 tuntia. Maanantaisin, keskiviikkoisin ja lauantaisin TotoTV:ssä esitetään myös studiolähetykset, joissa asiantuntijat ruotivat päivän ravikohteita ja keskustelevat samalla urheilun ajankohtaisista aiheista.

Veikkaus.fi:n lähetyksiä netissä voit seurata tietokoneen, tabletin tai mobiilin kautta. Veikkauksen etusivuilta on mahdollista ladata myös oma mobiilisovellus.


Näin pääset katsomaan ravilähetyksiä:

1. Rekisteröidy Veikkauksen etuasiakkaaksi osoitteessa veikkaus.fi. Rekisteröityäksesi sinun tulee olla yli 18-vuotias. 

2. Kirjaudu sisään Veikkauksen verkkopalveluun. Valitse ylävalikosta ensin Toto ja sitten TotoTV.

3. TotoTV avautuu erilliseen ikkunaan. Valitse listauksesta haluamasi ravilähetys.