Lähde radalle!

Suomen suvi on täynnä upeita ravitapahtumia, joissa viihdytään ja saadaan suuria elämyksiä! Valitse aito tunnelmallinen kesärata tai koe ravifestivaalien huumaa jollain raviurheilun ykkösareenoista.

Mukavinta homma on tietenkin hyvällä porukalla – raviradoilta löytyy nähtävää ja koettavaa koko perheelle. Kannusta omaa suosikkiasi ja nauti urheiluhevosten tarjoamasta vauhdista sekä jännityksestä! Kuuletko jo kavioiden kopinan?

Suomi on yksi maailman suurimpia ravimaita. Kilpaa ravataan eri puolilla maata 363 päivänä vuodessa. Intohimoisen raviseuraajan ainoat vapaapäivät ovat jouluaatto ja joulupäivä. Kesä on raviurheilussakin kuuminta aikaa. Kesä-elokuussa maassamme ajetaan 170 ravit, joista Vermossa ja maakuntaradoilla järjestetään 123 ravitapahtumaa ja pienillä kesäraviradoilla 47. Kesän suurin ravijuhla on Lahden Kuninkuusravit elokuun alussa.

Missä ravataan seuraavaksi? Tiedot kesäravikauden kohokohdista ja tunnelmallisista kesäraveista on koottu näille sivuille. Koko kesän ravikalenterin löydät osoitteesta heppa.hippos.fi. Kannattaa tarkistaa myös kunkin radan verkko- ja somesivuilta lisätietoja.

Kesaravit_kartta_590x1044px.png