Lähde radalle!

Suomessa on läpi vuoden upeita ravitapahtumia, joissa viihdytään ja saadaan suuria elämyksiä! Valitse lähimmän raviratasi tapahtuma tai lähde ravimatkalle, jokaisella raviradalla on omat erikoisuutensa.

Mukavinta homma on tietenkin hyvällä porukalla – raviradoilta löytyy nähtävää ja koettavaa koko perheelle. Kannusta omaa suosikkiasi ja nauti urheiluhevosten tarjoamasta vauhdista sekä jännityksestä! Kuuletko jo kavioiden kopinan?

Suomi on yksi maailman suurimpia ravimaita. Kilpaa ravataan eri puolilla maata 363 päivänä vuodessa. Intohimoisen raviseuraajan ainoat vapaapäivät ovat jouluaatto ja joulupäivä. Kesä on raviurheilussakin kuuminta aikaa. Kesä-elokuussa maassamme ajetaan 170 ravit, joista Vermossa ja maakuntaradoilla järjestetään 123 ravitapahtumaa ja pienillä kesäraviradoilla 47.

Syksyllä raviurheilu ei hiljennä tahtiaan! Syyskuussa alkava uusi raviurheilun pääsarja Kavioliiga tuo suomalaisen raviurheilun kirkkaimmat tähdet esiin uudella tavalla. Kavioliigan kausi jatkuu toukokuun loppuun asti, jolloin selviävät historian ensimmäiset Kavioliigan mestarit!

Missä ravataan seuraavaksi? Koko vuoden ravikalenterin löydät osoitteesta heppa.hippos.fi. Kannattaa tarkistaa myös kunkin radan verkko- ja somesivuilta lisätietoja.

Kesaravit_kartta_590x1044px.png