Kuva2.jpg
Kuva2.jpg

Rennosti raveihin


Nyt lähdetään raveihin.

SCROLL DOWN

Rennosti raveihin


Nyt lähdetään raveihin.

Ravilauantai_jättiboxi.jpg

Rennosti raveihin!

Raviurheilu on vauhdikas urheilulaji, joka tarjoaa unohtumattomia elämyksiä ja jännitystä. Suomi on raviurheilussa yksi Euroopan kärkimaista ja suomalainen raviosaaminen edustaa maailman huippua.

Ravihevonen on huippu-urheilija, jonka hyvinvoinnista huolehditaan ensiluokkaisesti. Hevosia, ohjastajia, valmentajia ja hoitajia sekä muita lajimme osaajia arvostetaan laajalti.

Raviurheilun vuotuinen huipennus Kuninkuusravit on yksi Suomen suurimmista urheilutapahtumista ja maailman suurimmista ravitapahtumista.

Näiltä sivuilta löydät tietoa Suomen upeimmista ravitapahtumista. Ravit sopivat niin vasta-alkajille kuin kovimmille konkareillekin. Kaikille yhteistä on, että mennään “rennosti raveihin”!

Joka lauantai huippuraveja TV-kanavalla 26

Lauantain ravien Toto75-kohdelähdöt esitetään Digitan antenniverkossa vapaasti vastaanotettavalla kanavalla numero 26 helmikuun alusta toukokuun loppuun asti. Ravilauantai-lähetys on katsottavissa lauantaisin kello 15.15 alkaen. Lähetys starttaa studio-osuudella ja päättyy viimeisen Toto75-kohdelähdön jälkeen.

Ohjeet kanavahaun tekemiseksi löytyvät Digitan internet-sivuilta www.digita.fi/kanavahaku tai laitteen käyttöoppaasta. Digita Info palvelee maanantaista perjantaihin kello 8–20 numerossa 020 411 7676 tai info@digita.fi. Useimmat vastaanottimet etsivät uudet kanavat automaattisesti, mutta jotkin saattavat vaatia kanavien virittämisen uudelleen tai tehdasasetusten palauttamisen.

Antenniverkon ulkopuolelle jääviä katsojia palvelee Veikkauksen TotoTV, joka on käytössä maksutta kaikilla Veikkauksen etuasiakkailla.

Ravilauantain kanavapaikalla 26 tarjoavat Maaseudun Tulevaisuus ja Hevosurheilu.

kanavalla 26 ohjelmassa seuraavaksi:

  • 20.4. Kaustinen, Nikulan Ravilauantai

  • 27.4. Pori, Ravilauantai

  • 4.5. Vermo, Ravilauantai ja Finlandia-ajo

  • 11.5. Superlauantai, Lahti ja Oulu

New Page


New Page


Hippos ja ravit somessa