SUPERLAUANTAINA HUIPPUTASOKASTA RAVIURHEILUA JA LÄTKÄJATKOT!

Vuoden toinen Superlauantai järjestetään Lahden Jokimaan raviradalla ja Oulun Äimäraution raviradalla. Superlauantain lähtöjä ajetaan molemmilla radoilla, ja toisen radan lähdöt nähdään isoilta screeneiltä. Tapahtumaa riittää ennen ja jälkeen ravilähtöjen. Ennen ensimmäistä lähtöä kuullaan mielenkiintoisia ohjastajahaastatteluja. Superlauantain viimeisen lähdön jälkeen ei kannata kiirehtiä kotiin, sillä screeneillä näytetään jääkiekon MM-kisojen Suomi – Slovakia –ottelu. Ottelun aikaan raviradan baari ja keittiö palvelevat asiakkaita.

Superlauantaina nähdään upeita ravilähtöjä, sillä Oulussa ravataan lämminveristen suurkilpailu Number One ja Lahdessa suomenhevosten suurkilpailun Suomen Cupin finaali. Luvassa on huipputasokkaat ja jännittävät ravit!

Jokimaalla järjestetään myös Superlauantain etkot Ascot-tunnelmassa. Lahti Ascot sisältää viihdyttävää ohjelmaa, hyvää ruokaa ja hienoja hattuja! Ascotiin myydään erikseen lippuja, joiden hinta on 40 euroa. Ascotiin osallistuvat saavat luonnollisesti jäädä seuraamaan myös Superlauantain tapahtumia.