• 41 Puikkarintie
  • Kuopio, 70420
  • Finland

VAUHDIN HUUMAA KUOPIOSSA!

Ravikesään kuuluu vauhti, ja sitä riittää Kuopio Stakes –raveissa. Päälähtönä nähtävä 4-vuotiaiden lämminveristen Kuopio Stakes on erikoinen kilpailu siitä, että alkuraveista karsitaan hevoset ravien viimeisenä lähtönä ajettavaan finaaliin. Nopeimmat ja vahvimmat nelivuotiaat kilpailevat siis kaksi lähtöä yhden ravien aikana.

Päälähdön lisäksi raveissa nähdään perinteikäs Savo-ajo, jossa vastakkain asettuvat parhaat suomenhevoset. Tammat saavat oreihin ja ruuniin nähden 20 metriä etumatkaa, mutta riittääkö se voittoon? Nuoria tulevia huipputähtiä nähdään myös 3-vuotiaiden lämminveristen SHKL Cupin finaalissa. Kuopion raviradalla on myös aina ohjelmaa perheen pienimmille, joten Kuopio Stakesiin kannattaa lähteä koko perheen voimin!