• 1 Hevosmiehentie
  • Kouvola, 45160
  • Finland

KANSAINVÄLISET RAVITÄHDET KOUVOLASSA!

Kansainvälinen kutsukilpailu Kymi Grand Prix on viime vuosina kerännyt Kouvolaan huippuhevosia ympäri Euroopan. Erityisesti ranskalaiset ovat ihastuneet Kouvolan ystävälliseen vastaanottoon ja vieraanvaraisuuteen. Ulkomaalaiset tähdet matkustavat lentokoneella Suomeen taistelemaan 100 000 euron ykkösestä. Perinteisesti lentokoneen laskeuduttua myös yleisö on päässyt jo kilpailua edeltävänä päivänä näkemään ja tervehtimään huippuhevosia.

Kymi Grand Prix’ssa on karnevaalitunnelmaa koko perheelle aikuisista perheen pienimmille! Aktiviteettia sekä hyvää ruokaa on tarjolla moneen makuun, jokaiselle on jotain. Lauantain ravikattaus on myös erityisen hyvä, kaviouralla nähdään esimerkiksi parhaat lämminveritammat kilpailemassa Jouni Kaikko Memorialin voitosta.