• 65 Päätie
  • 62300
  • Finland

NORDIC KINGIN JUHANNUKSESSA YHDISTYY RAVIURHEILU, MUSIIKKI JA ELÄMYKSET

Juhannuksen ehdottomasti parhaat festivaalit ovat PowerParkissa! Tänä vuonna PowerParkin raviradalla juostaan kolmena päivänä kilpaa. Ravitunnelmaan virittäydytään jo torstaina, kun radalla nähdään sekä ponilähtöjä että hevoslähtöjä. Juhannuksen päälähtö Nordic King ajetaan lauantaina. Nordic Kingissä kilpailevat Pohjoismaiden parhaat kylmäveriset 50 000 euron ykköspalkinnosta.

Perjantaina ja lauantaina luvassa on mahtavaa menoa myös ravien ulkopuolella. Perjantain iltabileiden esiintyjälistalla on mm. Eppu Normaali ja lauantain Lauri Tähkä. Näitä bileitä ei kannata jättää välistä! Ravien ja iltabileiden välissä ehtii myös piipahtaa PowerParkin huvipuistossa. PowerParkin juhannus on täynnä elämyksiä!