Kuninkuusravit on koko kansan ravijuhla, jossa päätähtinä nähdään maamme parhaimmat suomenhevoset. Kuninkuusravit kiertää eri paikkakunnilla, ja tänä vuonna on Lahden Jokimaan vuoro järjestää ravivuoden ehdoton ykköstapahtuma. Kuninkuusraveissa kannustetaan äänekkäästi ja näyttävästi omia suosikkeja, nautitaan mahtavasta karnevaalitunnelmasta ja juhlitaan Suomen parasta raviurheilua! Kenestä tulee ravikuningas ja kenestä ravikuningatar? Se selviää Lahdessa elokuun ensimmäisenä viikonloppuna!

Jokimaalla tapahtumat alkavat jo perjantaina iltapäiväraveilla. Lauantaina ja sunnuntaina juostaan ravikuningas- ja ravikuningatarkilpailun osalähdöt. Iltajuhla takaa tunnelman myös ravien ulkopuolella, Isku-Areenalla esiintyy muun muassa Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani. Kesän parhaassa urheilutapahtumassa riittävää nähtävää ja koettavaa vauvasta vaariin, nappaa juuri sinun paras porukkasi mukaan ja ota suunnaksi Lahti!

www.kuninkuusravit.fi