Lauantai 11.5. – Lahti ja Oulu

Superlauantai tarjoaa jännitystä ja elämyksiä koko rahan edestä paikan päällä raviradoilla. Toukokuun Superlauantaina nähdään kaksi suurkilpailua, suomenhevosten Suomen Cup Lahdessa ja lämminveristen Number One Oulussa.

Jokimaan raviradalla Lahdessa järjestetään Superlauantaina yhteydessä myös Lahti Ascot tapahtuma. Lisää Lahden ja Oulun Superlauantaista lähempänä tapahtumaa.

Superlauantaina Lahdessa ja Oulussa

Jokimaa Lahti

Superlauantain etkot Jokimaalla:

Perinteisesti Jokimaan kesään kuuluva Lahti Ascot järjestetään tänä vuonna toukokuussa Superlauantain yhteydessä. Ohjelmassa on viihdyttävää ohjelmaa, hyvää ruokaa, hienoja hattuja ja tietysti hevosia. Lahti Ascot alkaa kello 15 ja tapahtumapaikkana on ravintolakatsomo Jokimaan raviradalla, jottei kukkamekossakaan tarvitse palella ulkona, jos keli ei olekaan vielä kesäinen.

Lipun hinta on 40€

Lisää Lahti Ascotista täältä.

Jokimaan ravirata tarjoaa Superlauantaina:

Jokimaalla ravattavista lähdöistä jännittävin lienee suomenhevosten suurkilpailun Suomen Cupin finaali. Tasokkaita lähtöjä riittää sekä Jokimaalla että Äimärautiolla. Oulun lähdöt seurataan kätevästi screeneiltä.

Ruokaile Jokimaan raviradalla:

Jatkot Jokimaalla:

Jokimaalta ei kannata poistua mihinkään viimeisen ravilähdön jälkeen! Jääkiekon MM-kisojen Suomi - Slovakia -ottelu näytetään Jokimaan screeneillä. Samalla voit nauttia hyvästä ruuasta, juomasta ja seurasta.

Kuinka saavut Jokimaalle:

Pääsyliput:

Jokimaan ravirata

Jokimaankatu 6, Lahti
Pöytävaraukset p. 020 785 6440
http://www.jokimaanravit.fi/

 

Äimärautio, Oulu

Äimäraution ravirata tarjoaa Superlauantaina:

Superlauantain alkaessa kello 16.30 luvassa on mielenkiintoisia ohjastajahaastatteluja. Muun muassa Oulun menestysvalmentaja Mauri Jaara kertoo päivän hevostensa kuulumiset.

Ruokaile Äimäraution raviradalla:

Jatkot Äimärautiolla:

Jokimaan tapaan myös Äimärautiolla näytetään jääkiekon MM-kisojen Suomi - Slovakia -ottelu suorana screeneillä. Keittiö ja baari palvelevat asiakkaita edelleen illan aikana.

Kuinka saavut Äimärautiolle:

Pääsyliput:

10 €, eläkeläiset ja opiskelijat 5 eur.

Kärppien raviliigakortilla vapaa pääsy.

Alle 16 -vuotiaat ilmainen sisäänpääsy, naisille ilmainen sisäänpääsy.

äimäraution ravirata

Äimärautiontie 1, Oulu
Pöytävaraukset p. 0400 151 901
http://www.oulunravit.fi/