Finlandia-Ajo, Vermo

Finlandia-Ajo, Vermo

Vermo (map)

Finlandia-Ajo on kevään vauhdikas ravifestivaali, jonka kansainvälisestä tunnelmasta nauttii koko perhe! Huipputapahtuman oheisohjelma starttaa jo kello 13 ja ensimmäinen lähtö klo 14. Finlandia-jatkot heti ravien jälkeen (sisältyy lipun hintaan).

Superlauantai, Lahti ja Oulu

Vuoden toinen Superlauantai järjestetään Lahden Jokimaan raviradalla ja Oulun Äimäraution raviradalla. Superlauantain lähtöjä ajetaan molemmilla radoilla, ja toisen radan lähdöt nähdään isoilta screeneiltä. Tapahtumaa riittää ennen ja jälkeen ravilähtöjen.

Kuopio Stakes ja Divisioonafinaalit, Kuopio

Ravikesään kuuluu vauhti, ja sitä riittää Kuopio Stakes –raveissa. Päälähtönä nähtävä 4-vuotiaiden lämminveristen Kuopio Stakes on erikoinen kilpailu siitä, että alkuraveista karsitaan hevoset ravien viimeisenä lähtönä ajettavaan finaaliin.

Ravilauantai, Vieremä

Tunnelmallisella Vieremän kesäradalla järjestetään Ravilauantai toukokuun viimeisenä viikonloppuna. Vieremä tarjoaa perinteisenä kesäratana vanhan ajan ravitunnelmaa.

Ravilauantai, Kajaani

Kajaanin vuoden suurimmat ravit ajetaan kesäkuun ensimmäisenä lauantaina. Luvassa on vauhdikas ravijuhla, sillä lämminverisille järjestetään Rataennätyskoe-lähtö.

Killerin Eliitti, Jyväskylä

Perinteinen lämminveristen suurkilpailu Killerin Eliitti aloittaa kesän vauhtijuhlat. Vauhdikkaassa kisassa Suomen parhaimmat hevoset kilpailevat 25 000 euron ykköspalkinnosta.

Kymi Grand Prix, Kouvola

Kansainvälinen kutsukilpailu Kymi Grand Prix on viime vuosina kerännyt Kouvolaan huippuhevosia ympäri Euroopan. Erityisesti ranskalaiset ovat ihastuneet Kouvolan ystävälliseen vastaanottoon ja vieraanvaraisuuteen.

Nordic King, PowerPark

Juhannuksen ehdottomasti parhaat festivaalit ovat PowerParkissa! Tänä vuonna PowerParkin raviradalla juostaan kolmena päivänä kilpaa.

Suur-Hollola, Lahti

Jokimaalla järjestetään tänä vuonna kaksi suurta ravijuhlaa, joista ensimmäinen on kesäkuun Suur-Hollola-ajo –tapahtuma. Suur-Hollola –viikonloppu on suomalaisten ravihevosten ja kasvattajien juhlaviikonloppu.