Ravit TV:ssä kesällä 2018

Ravit_TVssa_yla_1200x518px.jpg

Kesän huippuraviurheilu näkyy ja kuuluu televisiossa! Heinäkuussa vapaalla kanavalla raveja esittävän EstradiTV:n ohella lähtöjä voi seurata myös MTV:n ja Nelosen maksukanavien kautta. Lisäksi Kuninkuusraveista on luvassa TV5-kanavalla omat erikoislähetykset. Veikkauksen TotoTV tarjoaa kesälläkin laajimman kattauksen raviurheilua.

Ravit Estradi TV-kanavalla 30.6.-31.7.

Estradi-kanava näyttää päivän pääravit maksutta television antenniverkossa joka päivä koko heinäkuun ajan. Mukana tietenkin ravikesän huipputapahtumat Suur-Hollola, St Michel ja huippuna Kuninkuusravit.

EstradiTV-kanava löytyy kanavapaikalta 28 Digitan antenni-tv-verkon kautta. Antenni-tv:n piirissä on noin puolet suomalaisista, mutta loma-aikaan määrä kasvaa, koska moni suomalainen on hankkinut television myös kesämökilleen.

Suur-Hollola-venice.png

Keskiviikon ja lauantain ravien yhteydessä nähdään myös studio-osuus, jossa viikoittain vaihtuvat raviurheilun asiantuntijat pohtivat illan lähtöasetelmia. Muina päivinä ravit nähdään suorana lähetyksenä radoilta.

Hankkeen mahdollistavat Ponsse, LähiTapiola ja Hevosurheilu-lehti. Kesän raviohjelmiin lisätään vuorovaikutteisia palveluja äänestysten ja muiden sovellusten muodossa. Nämä palvelut toimivat Hybridi-tv:ssä.

Useimmat tv-vastaanottimet etsivät uudet tv-kanavat automaattisesti. Jotkut vastaanottimet saattavat vaatia kanavien uudelleen virittämisen
tai tehdasasetuksien palauttamisen. Ohjeet kanavahaun tekemiseksi löytyvät Digitan internet-sivuilta www.digita.fi/kanavahaku.
Digitan kuluttajapalvelu auttaa antenni-tv:n vastaanottoon liittyvissä asioissa ma-pe 8-20 puh. 020 411 7676.

EstradiTVn lahetykset.jpg

Rovaniemen Kuninkuusravien tähtihetkistä koostelähetykset TV5-kanavalla 28.-29.7.

Rovaniemen Kuninkuusravien tähtihetkistä koostelähetykset TV5-kanavalla 28.-29.7.

KUNINKUUSRAVIT TV5-KANAVALLA

Vuoden suurin suomalainen ravitapahtuma Kuninkuusravit ravataan Rovaniemellä 28.-29.7. Discovery Networksin vapaassa jakelussa oleva TV5-kanava esittää molempina päivinä kello 19.00-20.00 ravipäivän keskeiset tapahtumat ja paljon asiaa hevosurheilusta.

Tunnin mittaisen ohjelman juontaa TV5:ltä ja Eurosportilta tuttu Juhani Henriksson ja yhtenä pääasiantuntijoista toimii Kari Lähdekorpi. Suuren tapahtuman pulssia mitataan myös karnevaalitunnelman keskeltä ja tallialueelta. 

Lauantaina ohjelmassa on muun muassa Ravikuningas- ja kuningatarkisojen avauslähdöt. Sunnuntain lähetyksessä kruunataan ravikuninkaalliset illan huipentumana. Laaja-alaisessa ohjelmassa käydään läpi keskusteluin ja insertein myös ravien juniorityötä, hevosten hyvinvointia ja tavataan raveihin hurahtaneita kuuluisuuksia.

Ylakuvakulma.jpg

Kuninkuusravien aikataulu TV5-kanavalla:

La 28.7. 19.00-20.00
Kuninkuusravit 2018, Rovaniemi
Ravikuningas ja -kuningatarkisojen avauslähdöt sekä muut päivän
kohokohdat ja puheenaiheet.

Su 29.7. 19.00.20.00
Kuninkuusravit 2018, Rovaniemi
Ravikuningas ja Ravikuningatar kruunataan päätösmatkojen jälkeen.
Lisäksi paljon asiaa hevosurheilusta.


Veikkauksen TotoTV-lähetyksiä voi seurata myös netin kautta osoitteessa  veikkaus.fi

Veikkauksen TotoTV-lähetyksiä voi seurata myös netin kautta osoitteessa veikkaus.fi

RAVIT VEIKKAUKSEN TOTO TV:SSÄ

TotoTV:n nettilähetykset

Veikkauksen TotoTV-lähetykset (www.veikkaus.fi/toto) ovat maksuttomia kaikille Veikkauksen etuasiakkaille. Katselu vaatii kirjautumisen Veikkauksen verkkopalveluun. TotoTV:stä näet suorana kaikki Veikkauksen pelikohteina olevat hevosurheilutapahtumat. Päivittäin voit katsoa useita kotimaisia ja kansainvälisiä hevosurheilutapahtumia noin 12 tuntia päivässä.

TotoTV:tä tarjoavat kaapeli- ja iptv-operaattorit

Television kautta TotoTV-kanava on mahdollista tilata useiden kaapelitv- ja iptv-operaattoreiden kautta. Näitä ovat esimerkiksi Dna, Elisa, Telia ja Ålcom. Kanavan kuukausihinta on noin 18 euroa. Tarkista hinta ja tarjoukset operaattorin sivuilta.

*Operaattoririippumattomat iptv-palveluntarjoajat

Maxivisionin (www.maxivision.fi) ja Watsonin (www.watson.fi) kautta TotoTV-kanavalta on mahdollista katsoa useita ravitapahtumia eri kanavilta television kautta. Palvelu sisältää samat ravilähetykset, jotka ovat seurattavissa Veikkauksen nettisivujen veikkaus.fi/toto kautta. Tarkista palvelun hinta sekä nettiliittymäsi kaistan tarve operaattorin sivuilta.

MTV:n ja Nelosen ravilähetykset

C Moren ja Ruutu+ -palvelujen kautta on mahdollista seurata päivän kotimaisia pääpelikohteita maanantaista lauantaihin. C Moren ravilähetykset sisältävät C More Total ja C More Sport -paketit voi tilata kaapelitv-, iptv-, satelliitti- ja antennitalouksiin.